Venter på dit køb

Øg dit salg med Enspendo

Bliv en del af Enspendo's cashback program

Læs mere
Få din webshop på Enspendo

Få din webshop på Enspendo

Har du en webshop der mangler salg og trafik? Tilmeld din webshop Enspendo helt gratis og bliv set af hundredvis af potentielle kunder. Enspendo bruger partner netværks til at få butikkerne ind, så kontakt os og vi sætter dig op med den helt rigtige løsning hvis du ikke allerede er tilmeldt et. Er du tilmeldt et netværk, men ikke allerede er på Enspendo, så kontakt os for at gøre os opmærksomme på du ønsker at samarbejde, så sørger vi for at få dig ind.

Så snart din webhsop er tilmeldt og registreret på Enspendo vil den blive vist på forsiden under "Nye webshops". Vi gøres vores bedste for at sende trafik til alle, men har du noget grafisk materiale som vi kan bruge så skriv til os, da det hjælper os til at hurtigere at lave indlæg for at promovere din webshop.

Tilmeld din webshop

Hvorfor er din webshop på Enspendo?

Enspendo benytter sig af partner netværks til at få mange webshops ind. Er din webshop på Enspendo er det grundet du er tilmeldt et partner netværk og har tilladt cashback. Fra dit partner netværk kan du altid administrerer dit samarbejde med Enspendo.

Har du spørgsmål eller ønsker til vores samarbejde er du velkommen til at kontakte os. Enspendo gør alt hvad vi kan før at repræsentere og markedsføre din webshop, men har du materiale, rabatkoder, gaver eller andet til markedsføre med, benytter vi os gerne af det.

Kontakt os
Hvorfor er din webshop på Enspendo?
Se statestik for din webshop på Enspendo

Se statestik for din webshop på Enspendo

Enspendo måler hele tiden statestik for de webshops der vises på vores service. Det gør vi til fordel for vores egne effektivitetsmåling af vores kampagner for de enkelte sider, men også for at du kan få mulighed for at se hvor stor effekt Enspendo har på din webshop trafik og visninger.

Du kan få adgang til disse live statestikker ved at kontakte os og tage krav over din webshop på Enspendo. Når du har taget krav over din webshop for du adgang til et dashboard med statestikker og funktioner til at styre din webshop på Enspendo. Herfra vil du også kunne uploade markedsføringsmateriale, rabatkoder mm. som vi må benytter os af til markedsføring.

Bliv kontaktet

Omtale på social medier

Enspendo markedsfører for de webshops vi samarbejder med. Vi benytter os af det materiale der er lagt til rådighed til os hvilket også er med til at bestemme hvor meget omtale på medierne webshoppen får. Enspendo vil altid forholde sig til de konkrete regler vedr. markedsføring for din webshop (fx ønske om ingen adwords annoncer), medmindre andet er aftalt.

Enspendo's mål er at drive markedsføring til vores eksisterende brugere, derfor prøver vi altid på at target de brugere der har vist interresse for dine produkter og webshop. Kontakt os gerne hvis  du har markedsføringsmateriale liggende som vi kan bruge, eller har mulighed for at lave ønsket materiale for os.

Snak med os
Omtale på social medier
Bliv Enspendo Partner

Bliv Enspendo Partner

Bliv Enspendo Partner og modtag din personlige egen side på Enspendo for din webshop, hvor på du kan poste om aktuelle tilbud, dele rabatkoder, linke til din Instagram, Facebook, YouTube og andre sociale medier og vise alle dine produkter. Webshoppens helt egen personlige forside, som nemt og hurtigt bliver sat op. Derudover for du tilknyttet en fast kontakt hos Enspendo og et officielt badge ved siden af weshoppens navn, alle steder det vises på Enspendo.

Det eneste det kræver for at blive Enspendo Partner er at vise 'Enspendo Partner' logoet i bunden af din hjemmeside, således vi kan vise relevante annoncer for din webshop til de bruger vores system anslår kunne være interreseret i dine produkter.

Hør mere

Øg dit salg med Enspendo

Enspendo specialisere sig i markedsføring og salg. Vores unikke speciale er vores brugere og deres lyst til at handle fordi de tjener penge. Vi markedsføre Enspendo og vores samarbejdspartnere hver dag til tusindevis af mennesker der kunne være interreseret i dine produkter.

Vi måler og vurdere den trafik og det materiale vores brugere ser for at sende mest muligt trafik til vores partnere. Enspendo laver både markedsføring på sociale medier og offline medier for at nå de rette kunder for din forretning.

Bliv ringet op
Øg dit salg med Enspendo

Klar til at samarbejde?

Lad os høre fra dig om du allerede er
på Enspendo i dag eller ønsker at komme det.