Venter på dit køb

Hjælp (FAQ)

Vi har samlet en række spørgsmål som vi håber kan hjælpe dig på vej hvis du har nogle generelle spørgsmål omkring Enspendo.
Fandt du ikke den hjælp du skulle bruge til dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på vores kundeservice side.

Hvordan virker Enspendo?
Hvordan udbetaler jeg optjente penge?
Er det gratis at være medlem af Enspendo?
Mit køb mangler, hvad gør jeg?
Hvor lang tid går der før et køb registreres?

Hvordan virker Enspendo?

Enspendo samarbejder med over 500 webshops og kan derfor give dig den fortjeneste som normalt går til reklamefolkene. Enspendo får besked om køb gennemført fra enspendo.dk, som derefter indsættes på din Enspendo profil.

Hvordan udbetaler jeg optjente penge?

Når du har optjent minimum 11 kr. kan du anmode om udbetaling via MobilePay. Det koster kun 10 kr. at få overført til din MobilePay nummer, ligegyldigt beløbets størrelse.

Er det gratis at være medlem af Enspendo?

Enspendo er en gratis service for alle forbrugere der ønsker at få penge tilbage når de handler på nettet. Enspendo som udgangspunkt ikke penge fra vores brugere, men fra de virksomheder der promovere eller annoncere på Enspendo. Derfor kan Enspendo være gratis for dig og vores andre brugere og give dig danmarks bedste cashback procent på butikkerne.

Mit køb mangler, hvad gør jeg?

Desværre kan det ske at butikkerne glemmer at fortælle om et køb eller at købet blev blokeret af fx. AdBlocker. Hvis du mangler et køb kan du under transaktioner fortælle os om et manglende køb. Du får pengene med det samme på din konto, hvorefter vi tager fat i webshoppen. Sørg for at oplyse de korrekte oplysninger, ellers kan du risikerer at registreringen bliver annulleret.

Hvor lang tid går der før et køb registreres?

Det kan varierer fra nogle webshops til andre hvor lang tid der kan gå før vi får besked om købet. Vi oplever dog normalt at alle køb er registreret inden for 24 timer efter købet. Mangler du et køb efter 24 timer kan du registrer købet manuelt via transaktioner.