Venter på dit køb

Beskyt din hud med Bioeffect's naturlige hudpleje produkter

Vil du pleje din hud, uden at udsætte den for unaturlige og farlige stoffer?

Spashop har svaret med deres Bioeffect produkter, som udelukkende indeholder naturlige ingredienser, der beskytter, plejer og passer på din hud.

Bioeffect hudpleje

Bioeffect hudpleje er plantebaseret og dyrket i Island i et CO2 neutralt klima, hvor planterne vokser i islandsk lava. Bioeffects produkter indeholder plantebaseret EGF, som er det protein der stimulerer hudens reparationsmekanisme naturligt og behandler de beskadigede hudceller.

Epidermal Growth Factor (EGF) er resultatet efter 10 års bioteknologisk forskning af biokemiker og nobelprisvinder Stanley Cohen fra Vanderbilt University. Før Stanley Cohen opfandt det naturlige EGF protein, var det et kemisk eller animalsk produkt.

Før det biologiske protein blev skabt, var det særdeles dyrt, at fremstille proteinet til kosmetiske formål, men efter Stanleys opfindelse af det naturlige EGF protein, har et Islandsk forskerteam skabt en verdenspatenteret unik løsning, som er det absolutte reneste produkt og ydermere befinder sig i den billigere ende af produkter, indenfor cellefornyelse med EGF.

Din krop producerer normalt selv proteinet EGF, men med alderen producerer den mindre af det. Brug med fordel Bioeffect til at pleje din hud og undgå døde hudceller, synlige porer, rynker og manglende glød.

Sådan anvender du Bioeffect

Spashop sælger skønheds- og wellnessprodukter, herunder Bioeffect hudpleje. Alle deres produkter er nøje udvalgt før de bliver valgt ind i sortiment og tilbudt til deres kunder, så de kun sælger produkter af den højeste kvalitet.

Spashop forslår at man starter ud med en lille bestilling først, så du kan se effekten af hvad et par enkelte dråber kan gøre. Tag 2-4 dråber om aftenen og lad vær med at brug andre produkter på din hud. Når du er overbevist kan du købe en større og mere økonomisk flaske.

Kunne du tænke dig at prøve Bioeffect produkterne, er Spashop klar til at hjælpe dig i gang, og du kan også læse meget mere om produkterne på deres side.

Bevar dit ungdommelige look og lad det genmodificeret protein Epidermal Growth Factor (EGF) stimulerer din hud og fjerner døde hudceller. Din hud kommer til at se frisk ud og få gløden tilbage. Bioeffect EGF serum hjælper med et ekstra boost, som din hud har brug for, ved at skabe balance efter en stressende periode. Serummet plejer din hud indefra, gør den silkeblød og passer på din hud. 

Bioeffect produkter fra Spashop

Opdateret kl. 22:43 14/01/2019
Vis flere produkter