Venter på dit køb

Festivalsæsonen 2018 - 5 gode tips og tricks til alle festivalgængere

Selv de mest professionelle festivalgængere lærer nye tricks hvert år. Vi har samlet en række tips og tricks som alle festivalgængere kan gøre brug af. Tjen penge på Enspendo når du handler til årets festivaller - vi giver dig 5 uundværlige tips herunder

1. Køb et festivalkit

En smart virksomhed tilbyder en helt unik produkt der går lige i hjertet på den smarte festivalgængere som ønsker at have helt styr på de helt basale festivalting. Derfor har Festivalkits samlet nogle forskellige pakker med de mest grundlæggende ting i. Derudover er det billigt og de tilbyder en helt unik service - levering på festivalpladsen (Jelling eller Roskilde Festival). Køber du hos Festivalkits tjener du 7 kr. for hver 100 kr.

Festivalkits økonomi pakken

2. Køb en billig telefon

Gode råd er dyre - men ikke dette. Køb en telefon der ikke skal oplades under festivallen og er billig at miste. Har du lidt større budget og ønsker en billig telefon med kamera så er ZTE Blade A320 (til højre) et godt bud og den koster kun 690 kr. hos DustinHome.dk - Du tjener 3 kr. pr. 100 kr.

DustinHome Nokia 105 Dual SimZTE Blade a320 8gb dual sim

3. Køb en powerbank

Vælger du at købe eller bruge din egen smartphone så er det en god ide at købe en powerbank. På den måde kan du overleve festivallen med strøm på telefonen.

Der findes mange slags - prøv søg på enspendo efter powerbanks. Skal den være vandtæt er den grønne Sandbergs powerbank med 6000 mAh et rigtig godt bud. Den koster 295 kr. og du tjener 8 kr. ved at købe den.

Dustin Home DK: Sandberg Powerbank Waterproof 6000mAh (420-27)

4. Undgå stanken af sved og gammel alkohol spildt udover dig

Køb noget parfume/deodorant (se udvalget på enspendo) så du efter 3 dagen stadig dufter godt.

Hos billigparfume tjener du 7 kr. pr. 100 kr. på i forvejen rigtig billig parfumer og deodoranter.

Parfumer for kvinderParfumer for mænd

5. Hold håret oppe og se skarp ud

Hos Nicehair kan du købe alt du skal bruge for at se godt ud selv flere dage under festivallen.

Nicehair spar 50%

Opdateret kl. 21:06 30/10/2018