Venter på dit køb

Servicevilkår

Velkommen til Enspendo!

Tak, fordi du bruger vores tjeneste (»Tjeneste«). Tjenesten leveres af Enspendo med adressen Lindevangshusene 82, st mf. 2630 Taastrup, Danmark.

Når du bruger vores Tjeneste, accepterer du disse vilkår. Læs dem omhyggeligt.

Brug af vores Tjeneste

Du skal følge alle politikker, der er gjort tilgængelige for dig i Tjenesten.

Du må ikke misbruge vores Tjeneste. Du må f.eks. ikke forstyrre vores Tjeneste eller forsøge at få adgang til dem ved hjælp af en anden metode end via den grænseflade og den vejledning, som vi leverer. Du må kun bruge vores Tjeneste i henhold til loven. Vi kan suspendere Tjenesten eller gøre den utilgængelig for dig, hvis du ikke overholder vores vilkår eller politikker, eller hvis vi undersøger en mulig overtrædelse.

 

Når du bruger vores Tjeneste, giver det dig ikke ejerskab over immaterielle rettigheder i vores Tjeneste eller til det indhold, som du får adgang til. Du må ikke bruge indhold fra vores Tjeneste, medmindre du indhenter tilladelse fra dets ejer, eller hvis det på anden måde er lovligt. Disse vilkår giver dig ikke ret til at bruge branding, mærker eller logoer, som bruges i vores Tjeneste. Du må ikke fjerne, skjule eller ændre de juridiske meddelelser, som vises i eller sammen med vores Tjeneste.

 

Når du bruger vores Tjeneste, accepterer du, at vi må sende dig servicemeddelelser, administrative meddelelser og andre oplysninger. Du kan fravælge at modtage visse af disse meddelelser.

 

Vores Tjeneste er tilgængelige på mobile enheder. Brug ikke sådanne Tjeneste på en måde som distraherer dig eller hindrer dig i at overholde trafik- eller sikkerheds lovgivning.

Din Enspendo-profil

Du skal muligvis have en Enspendo-profil for at bruge nogle funktioner i vores Tjeneste. Du kan oprette din egen Enspendo-profil ved at du acceptere vores servicevilkår og privatlivspolitik.

Beskyt din Enspendo-profil ved at holde din adgangskode hemmelig. Du er ansvarlig for al aktivitet, der sker på eller via din Enspendo-profil. Undgå at genbruge adgangskoden til din Enspendo-profil på tredjepartapplikationer. Hvis du bliver informeret om uautoriseret brug af din adgangskode eller Enspendo-profil, skal du følge denne vejledning.

Er din Enspendo profil inaktiv i 6 måneder vil evt. penge på din profil blive nulstillet gældende fra d. 20/06/2021.

Affiliate links

Tjenesten kan indeholde Affiliate links til de sider som Enspendo linker til. Det er alene dig selv der skal aktivt klikke på et link før Affiliate linket bliver aktiveret.

Affiliate links bruges til at følge dine køb hos tredjeparts butikker og hjemmesider således vi kan bekræfte dit køb hvis du vælger at anmode om cashback på købet. Tredjepart sender os ordrenummer og ordrebeløb på dit køb ikke andre oplysninger (herunder ingen personfølsomme oplysninger).

Penge på din profil

Når du udfører et køb gennem en tredjeparts butik eller hjemmeside kan du bagefter anmode om at få konverteret en forudbestemt procentdel af den totale ordreværdi til Penge på din profil. 1 DKK er lig med 1 kr. Penge på din profil kan ikke byttes til kontanter da det ikke er en ægte valuta, blot en måde at omtale en virtuel værdi på din profil. Penge på din profil kan udbetales til MobilePay efter bekræftelsesperioden via Enspendo Tjenesten.

Enspendo forholder sig retten til at trække Penge tilbage fra din Enspendo-profil uden varsel, ligegyldig årsag, men vil primært blive gjort hvis der er mistanke om misbrug, udnyttelse af fejl eller snyderi. Hvis køb fra tredjeparts butikker og hjemmesider returneres/annullerers eller fortrydes trækker Enspendo dine givet Penge tilbage. Enspendo Penge er ikke din ejendom og kan derfor altid trækkes tilbage uden yderligere varsel. Din Penge på din Enspendo profil vil hvert år d. 31/12 blive nulstillet (såfremt de er bekræftet og kunne være udbetalt). Dette kan undgås ved at udbetale alle de penge man har på sin profil inden den dato.

Beskyttelse af personlige oplysninger og ophavsret

I Enspendo's generelle Privatlivspolitik beskrives det, hvordan vi behandler og beskytter dine personlige oplysninger, når du bruger vores Tjeneste. Når du bruger vores Tjeneste, accepterer du, at Enspendo må bruge dataene i overensstemmelse med vores privatlivpolitikker.

Dit indhold i vores Tjeneste

Vores automatiske systemer analyserer dit indhold for at give dig produktfunktioner, som er relevante for netop dig – f.eks. tilpassede søgeresultater og skræddersyede annoncer. Denne analyse foretages, når indholdet sendes, modtages og gemmes.

 

Hvis du har en Enspendo-profil, kan vi vise dit profilnavn, dit profilbillede og de handlinger, du foretager på Enspendo eller i tredjeparts applikationer som er tilknyttet din Enspendo-profil (for eksempel anmeldelser og kommentarer du laver) i vores Tjeneste.

 

I vores privatlivspolitik kan du få flere oplysninger om, hvordan Enspendo bruger og opbevarer indhold. Hvis du indsender feedback eller forslag til vores Tjeneste, kan vi bruge din feedback eller dine forslag uden forpligtelser over for dig.

Ændringer eller ophør af vores Tjeneste

Vi ændrer og forbedrer hele tiden vores Tjeneste. Vi kan tilføje eller fjerne funktioner, og vi kan også suspendere eller afbryde Tjenesten fuldstændigt.

 

Du kan til hver en tid stoppe med at bruge vores Tjeneste, selvom vi vil være kede af at miste dig som bruger. Enspendo kan til enhver tid også stoppe med at levere denne Tjeneste til dig eller tilføje eller oprette nye begrænsninger for vores Tjeneste.

 

Vi mener, at dine data tilhører dig, og det er vigtigt for os at opretholde din adgang til disse data. Hvis vi lukker en Tjeneste, giver vi dig et rimeligt forvarsel, hvis dette er muligt inden for rimelighedens grænser, og vi giver dig en chance for at eksportere dine oplysninger fra Tjenesten.

Vores garantier og ansvarsfraskrivelse

Vi udbyder vores Tjeneste med et kommercielt rimeligt niveau af omhyggelighed og kompetence, og vi håber, at du vil få glæde af dem. Der er dog visse ting, som vi ikke kan love om vores Tjeneste.

 

UDOVER DET, DER UDTRYKKELIGT ER BESKREVET I DISSE VILKÅR ELLER YDERLIGERE VILKÅR, KAN HVERKEN ENSPENDO ELLER DENNES LEVERANDØRER ELLER DISTRIBUTØRER GIVE SPECIFIKKE LØFTER OM VORES Tjeneste. VI PÅTAGER OS F.EKS. INGEN FORPLIGTELSER FOR INDHOLDET I VORES Tjeneste, VORES Tjeneste SPECIFIKKE FUNKTION ELLER DENNES PÅLIDELIGHED, TILGÆNGELIGHED ELLER EVNE TIL AT OPFYLDE DINE BEHOV. VI UDBYDER Tjenesten »SOM DEN ER«.

 

NOGLE JURISDIKTIONER GIVER VISSE GARANTIER SÅSOM STILTIENDE GARANTI FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-KRÆNKELSE. I DET OMFANG, LOVEN TILLADER DET, FRASKRIVER VI OS ALLE GARANTIFORPLIGTELSER.

Ansvar for vores Tjeneste

I DET OMFANG, LOVEN TILLADER DET, FRASKRIVER ENSPENDO OG DENNES LEVERANDØRER OG DISTRIBUTØRER SIG ANSVARET FOR TAB AF FORTJENESTE, INDTJENING ELLER DATA, SAMT ØKONOMISKE TAB OG INDIREKTE, HÆNDELIGE, SÆRLIGE ELLER PØNALE SKADER.

 

I DET OMFANG, LOVEN TILLADER DET, ER ENSPENDO'S OG DENNES LEVERANDØRERS OG DISTRIBUTØRERS ANSVAR FOR ET HVILKET SOM HELST KRAV I HENHOLD TIL DISSE VILKÅR, HERUNDER EVENTUELLE STILTIENDE GARANTIER, BEGRÆNSET TIL DET BELØB, SOM DU HAR BETALT TIL OS FOR DIN BRUG AF Tjenesten (ELLER HVIS VI VÆLGER AT GØRE Tjenesten TILGÆNGELIGE FOR DIG IGEN).

 

ENSPENDO OG DENNES LEVERANDØRER OG DISTRIBUTØRER ER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANSVARLIGE FOR TAB ELLER SKADER, SOM IKKE MED RIMELIGHED KAN FORUDSES.

Erhvervsbrug af vores Tjeneste

Enspendo Tjeneste er kun tilgængelig for private personer og derfor er erhvervs brug ikke tilladt. Kun en privatperson kan alene benytte sig af Tjenesten.

Om disse Vilkår

Vi kan ændre disse vilkår eller yderligere vilkår, som gælder for en Tjeneste. Dette kan f.eks. være for at afspejle ændringer i loven eller vores Tjeneste. Du bør læse vilkårene jævnligt. Vi slår meddelelser om ændringer i disse vilkår op på denne side. Du kan finde meddelelser om ændringer af yderligere vilkår i den pågældende Tjeneste. Ændringer gælder ikke med tilbagevirkende kraft, og de træder i kraft tidligst fjorten dage efter, at de er meddelt. Ændringer på grund af nye funktioner i en Tjeneste eller ændringer, der er foretaget af juridiske årsager, træder dog i kraft øjeblikkeligt. Hvis du ikke accepterer de ændrede vilkår for en Tjeneste, skal du stoppe brugen af Tjenesten.

 

I tilfælde af en uoverensstemmelse mellem disse vilkår og de yderligere vilkår er det de yderligere vilkår, der gælder.

 

Disse vilkår gælder for forholdet mellem Enspendo og dig. De medfører ingen rettigheder for begunstigede tredjeparter.

 

Hvis du ikke overholder disse vilkår, og vi ikke øjeblikkeligt tager de nødvendige foranstaltninger, betyder det ikke, at vi giver afkald på vores rettigheder (såsom til at tage nødvendige foranstaltninger på et senere tidspunkt).

 

Hvis det viser sig, at et specifikt vilkår ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke de andre vilkår.

 

Du kan få oplysninger om, hvordan du kan kontakte Enspendo, på kundeservicesiden.

Opdateret kl. 11:06 20/03/2021